fredag, mars 07, 2008

Städa, städa varje fredag ....

Visning nästa vecka = storstädning i helgen!
Jag och R har städat heeela dagen, överallt, alla små vinklar och vrår försöker vi komma in i. Hemmet har aldrig varit så rent! Bara torka golven och stora badrummet kvar tills imorgon, det ser jag inte fram emot. Sen ska vi ge oss i kast med småsaker som blivit liggande men som är bra att göra innan visningen, typ bättra på med lite färg där det blivit stött och liknande.
Söndagen lär väl tillbringas med att "styla" lite, oj så tjusigt det låter, men det blir nog mest att lägga fram nån duk, ett par ljusstakar, fixa fruktskål och lite annat småpyssel för att det ska se trevligt ut. Det påbörjades i och för sig redan idag med att mamma kom över med flera kassar av sina blommor som vi ska låna. Katterna och jag har med gemensamma krafter sett till att vi inte har så många egna, i alla fall inte i levande tillstånd, och det ser allt bra mycket trevligare ut med lite krukväxter i fönstren.

Skrutten har fortfarande feber, men han var inte lika gnällig idag, han har sovit istället. Vilket underlättade städningen avsevärt. Fast när förmiddagsuren passerade tre timmar började jag faktist fundera på om allt stod rätt till.
Men han vaknade en stund senare, pigg och glad och hungrig. Sömn kan göra underverk.
Hoppas han är helt feberfri imorgon.

Inga kommentarer: