måndag, november 17, 2008

Julfixande

Skrev ett inlägg för någon dag sedan om saker vi behövde för att få lite julstämning hemma. Det går framåt.

* Julgardiner - Jag och Skrutten gick ner till fabriksbutiken och hittade ett par jättesöta längder. Nu har vi i alla fall julgardiner till två fönster.
* Några ljusstakar - Två röda adventsljusstakar i trä införskaffade på rusta för 29:-/st. Det är säkert ingen toppkvalité men de borde väl kunna hänga med ett par jular.
* Julgran - Mamma och J skulle ut och hugga gran med ett par bekanta och lovade ta en till oss också.
* Julgransfot - Får mammas, hon påstod bestämt att hon inte skulle ha någon julgran bland flyttlådorna i år och att de till nästa år inte var speciellt sugna på att skaffa julgranar till alla fötter, de skulle visst ha tre stycken tillsammans.
* Julgransbelysning - Även här påstod mamma att hon inte skulle behöva sin så den ärver vi också.
* Julstjärna till toppen - Återstår, jag tittade på rusta och de kunde erbjuda spiror och prinsesskronor till toppdekoration. Godkännes icke! Det ska vara en stjärna, annars får det vara.
* Julgranskulor - köpte fyra fina röda kulor med glitter på för 29:- de är av plast men såg ut som porslin. Sen hade visst mamma en del jag kunde få också.

Helt plötsligt är det mesta i dekorationsväg nästan avklarat.

Dessutom började jag känna av lite julstämning när vi gick omkring bland raderna av julpynt, ljusstakar och tomtar, det var faktiskt lite småmysigt.

Inga kommentarer: