söndag, november 23, 2008

Dop

Det var dop för Skruttens syssling igår och det var faktiskt riktigt trevligt. Ja inte så att jag hade väntat mig att det skulle bli otrevligt på något sätt, men jag var liksom inte upplagd för det på morgonen.
Men som sagt, det var bra. Söt bebis, stolta föräldrar och glada släktingar, precis som det ska vara.
Det jag har svårt att greppa är att Skrutten var sådär liten för 10 månader sedan. Yttepytte.

Lillskrutt var så duktig, han var helt tyst i kyrkan, han satt bara och tittade storögt på allt det nya. Vi var lite oroliga innan att han skulle få för sig att testa ekot. Han brukar göra det när han kommer till ett nytt ställe, testa hur det låter när han skriker lite. Ju mer eko desto roligare är det och desto mer skriker han. Det hade blivit lagom kul i en stor domkyrka...
Det verkar dessutom som att han har kommit ur sin blyga period som han har varit inne i ett tag nu för det var inte alls läskigt med andra människor. Han kilade omkring och undersökte och tittade på allt och alla. Han blev otroligt fascinerad av en rullator och sedan tokförbannad när rullatorns ägare tog med den in på toaletten och han inte fick följa med!
Annars stod hans snart 4-åriga kusin högt på intresselistan, henne sprang han glatt efter och sen satt de och lekte vid leksakslådan tillsammans.

Inga kommentarer: