fredag, maj 14, 2010

IKEA besök

Skrutt och jag åkte till IKEA idag, det kan vara en mardröm att göra med barn - om man har bråttom. Men det hade inte vi, vi hade hela dagen på oss om det behövdes så då var det riktigt roligt.
Skrutt började med att helt sonika gå in i ett av barnrummen som de har som display, där ställde han sig vid diskbänken och diskade med en målarpensel, sen satte vi oss på små stolar vid ett litet barnbord och åt middag som han serverade.
Efter det provsatt vi 714 olika soffor och fåtöljer innan vi gick vidare. Längst hela vägen kände han på alla handtag, skrivbord och sängar vi passerade.
Så kom vi fram till en rutschbana och där stannade vi och lekte en stund. Sen gick vi säkert 10 meter innan vi kom till avdelningen med barnsaker. Där fanns det massor av saker man fick leka med. En gunghäst, roliga kuddar att hoppa på, ett tält, en kryptunnel och tre olika stolar som hängde i taket och gick att snurra på.
Där fick vi stanna lääänge.
När vi slutligen kom därifrån så gick vi och provkände på stekpannor innan vi kom fram till ta-det-själv avdelningen. Där kom mamma på den briljanta idén att ta en låg vagn som Skrutt fick åka på genom resten av affären.
Skrutt var nöjd med besöket. Vi lyckadet till och med få med oss det vi skulle därifrån, en spegel och en pall.

1 kommentar:

Camilla sa...

haha låter som ni haft det mys, ännu mysigare hade det vart om ni kommit förbi mig en sväng också ;P