söndag, juli 12, 2009

Köksdrömmar

Innan vi köpte nya köksstolar hade vi fyra andra i två totalt olika modeller. Samtliga hade mer eller mindre behov av att lagas. Problemet när vi nu bytt ut dem är att det börjar klia i fingrarna av att ändra mer i köket.
Egentligen vill vi riva ut alltihopa och göra om det helt, men det är inte aktuellt, därför har jag siktat in mig på en lite mindre förändring i form av en ny kökslampa. Dessutom har jag insett att om vi ska kunna ha kvar köksbordet även efter att Skrutt har passerat småbarnsåren så är det läge att skaffa en vaxduk för att ge det lite skydd.
Vardagsrumsbordet är bortom all räddning, efter x antal utbrott som innefattat sporten "kast med liten (stenhård) leksak" är det ungefär lika mycket gropar i det som i mina lår, men köksbordet finns det fortfarande hopp för.
Ska som sagt bara hitta en passande vaxduk och nån form av mojänger som man kan sätta på för att den ska ligga kvar.

1 kommentar:

Jess sa...

Vi måste byta ut vårt vardagsrumsgolv efter att akvariet gick sönder och läckte. Parketten är helt fördärvad. Man när man har två små kladdmonster och det börjar dra sig mot höst och vinter med ev. magsjuka så har vi kommit fram till att vi inte gör ett skit innan vi kanske flyttar härifrån, det är inte lönt :-D