lördag, januari 31, 2009

Skoshopping

Vi var till Coop och handlade idag på förmiddagen.
Skruttungen skulle ha ett par nya vinterkängor
(det storfotade lilla monstret)
Allt gick bra fram till skoavdelningen där vi lyfter ur honom ur kundvagnen och mäter fötterna -ganska smärtfritt så långt - sen ska vi testa skor, det var inte populärt!
Vrålet ekade längst hyllraderna och fick varorna att skallra på andra sidan affären.
Efter några mindre brottningsmatcher mellan far och son har vi ändå lyckats prova några olika par skor, fått en hyfsad uppfattning om hur de sitter och kommit fram till ett beslut.
Vi trodde i vår enfald att det skulle gå att sätta ner honom i vagnen igen.
Det accepteras självfallet inte.
Vad trodde vi? Att han skulle sätta sig ner igen när han väl kommit upp?!? *haha*
Han skulle gå. Så då fick han gå...
Coop är stort, det finns många hyllor och mycket folk att titta på och vinka åt och mycket spännande saker som man gärna vill känna lite på. Han sken som en sol där han sprang omkring och viftade med armarna så att vantarna som stack ut genom ärmarna i sitt snöre åkte i stora vida bågar omkring honom.
Vi tog oss igenom - till sist. Men det känns som de lugna fina shoppingturerna där han nöjde sig med att sitta i vagnen och titta storögt på allt omkring sig börjar närma sig sitt slut.
Jag tror upptäckslusten växer i takt med fötterna.

2 kommentarer:

Jess sa...

Vi köpte en mätsticka i skoaffären och har med oss när vi ska shoppa skor till Elliot så slipper man hålla på att prova :-D

Anonym sa...

Jess < vilkenfullständigt lysande idé... att jag inte kläckt den själv. AVSKYR att köpa skor med de små, det slutar alltid med att jag har lust att gå hem utan kids.
Nu ska här inhandlas mätsticka.