måndag, december 07, 2009

Fenomenet leggings

Hur använder man det?
Jag köpte en kjol härom dagen och hittade jag ett par jättesnygga leggings till. Men så stod jag där i provrummet och funderade. Det såg bra ut till stövlarna, men om man behöver ta av sig skorna? Ska man ta av sig strumporna och gå barfota då? Hur kul är det på vintern, eller använder man bara det på sommaren?
Kanske kan man ha ett par tunna strumpor under, men då kan man väl lika gärna ha strumpbyxor?
Jag köpte ett par strumpbyxor på 100 den istället. Men jag vill fortfarande veta, för det finns säkert nån bra anledning som jag inte tänkt på, varför väljer man leggings?

5 kommentarer:

Sara J sa...

hahaha.... jag funderar själv över samma sak och har inga svar.
Väntar ivrigt på kloka kommentarer :-)
Kram på dig förresten!

C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
C sa...

Klart du ska ha strumpbyxor. Finns ingen anledning att ha leggings, i alla fall inte på vintern. Med strumpbyxor behöver du som du säger aldrig behöva gå barfora, och om du byter från stövlar till inneskor så är inte det heller något problem. Prova gärna tunnare strumpbyxor om du ha stövlar så blir det inte så varmt om tårna.

Kram C

Camilla sa...

Du och dina söta funderingar :) Jag som är ett leggins freak kan meddela att jag bara använder det på sommaren, vintern blir det tights! Älskar dom som gina har 100den, dom är super sköna :)

Lotchen sa...

Jag använder strumpbyxor med 100den när jag har klänning, men leggings när jag har "stora" tröjor eller tunikor. Leggings känns mer som byxor, och med ett par strumpor i samma färg blir det super. Men, favoriten är ändå strumpbyxorna! :)